«Вишневе – місто духовності і добра».

Вітаємо Вас на нашій сторінці.

                     

                    Моє Вишневе
Місто прекрасне, чудове та миле,
А головне дуже рідне мені!
Місто любові, добра та миру,
Мабуть, найкраще воно на Землі!
                        Світле Вишневе під Божими крилами
                        Людям усім зігріває серця,
                       Щоб описати чудове місто –
                       Словам чарівним немає кінця.

                                                                        Кузьменко Катя, 6-а

Фотоальбом

пʼятниця, 3 квітня 2009 р.

Наша молодь


Ірина Колесник
2003 рік... Учениця 11-го класу НВО "Вишнівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1 - дитячий садок" Ірина Колесник в свої 16 років виборола золоту медаль на чемпіонаті Європи з самбо, що проходив у болгарському курортному місті Албена. А рік тому Іринка стала чемпіонкою Світу із самбо серед спортсменів до 18-ти років на змаганнях, що проходили в м. Оранжеловець (Сербія). Були ще інші перемоги...
Юна чемпіонка - жителька нашого міста. Її талант розгледів тренер Віктор Мужчина, який більше 20 років тому започаткував у Вишневому секцію спортивної боротьби і підготував багато талановитих спортсменів.
************************************************************************************


Моргун Вікторія – вихованка з дзюдо ДЮСШ (Дитячо-юнацької спортивної школи). Ця прекрасна, щира дівчина навчається у 10 класі ЗОШ №3 нашого міста.
Вікторія почала займатись дзюдо ще з 2005 року. Дуже великих нагород вона ще немає, натомість у неї є сила і бажання займатися спортом. На її думку, не обов’язково мати великі нагороди, але обов’язково мати бажання займатися спортом, оскільки спорт додає здоров’я та сили, а ще – впевненості, натхнення та мужності. Окрім цього в спорті можна знайти багато вірних друзів, вважає Віка.
Моргун Віка є неодноразовою чемпіонкою Київської області з дзюдо, Всеукраїнських турнірів, вона приймала участь у чемпіонаті України серед молоді з дзюдо.
Дзюдо – це такий вид спорту, в який ідуть не всі, а лише ті, хто хочуть пізнати себе зсередини, поринути у світ боротьби та набратися рішучості.
Бажаємо Вікторії успіхів в спорті та навчанні.
Олексійчук Л.Е.
**************************************************************************************

Немає коментарів: